JADUAL KELAS MASAKAN DI TELUK INTAN, PERAK DI ITA ROHAYA BAKERY-012-5323552

JADUAL KELAS MASAKAN DAN HIASAN KEK DI ITA ROHAYA BAKERY TELUK INTAN

Salam semua. Ramai yg sms/inbox kat fb bertanya jadual kelas dan harga kelas di ita rohaya bakery. Ok kat sini ita senaraikan semua harga kelas yg akan ita anjurkan ya. Tarikhnya InsyaAllah ita akan bgtau kemudian.
1.Kelas aneka talam part1-RM150 Hands on
Module- 10 jenis kuih aneka talam dan 2 resepi free. 1.Talam keladi 2.Talam sekoteng 3.Talam cendol 4.Talam roti paun 5.Talam jagung 6.Talam suji 7.Talam puding marble 8.Talam gula merah 9.Talam tokyo 10.Serimuka pandan dan 2 resepi free

2.Kelas aneka talam part2-RM150 Hands on
Module- 10 jenis kuih aneka talam dan bingka dan 2 resepi free. 1.Talam ubi kayu 2.Talam sago banjar 3.Talam labu berlauk 4.Talam mak dara 5.Bingka ubi 6.Bingka labu 7.Bingka tepung beras 8.Koleh kacang 9.Kasui Nyonya 10.Serimuka pulut hitam dan 2 resepi free

3.Kelas aneka tart-RM120 Hands on
Module- 5 jenis tart 1.Cheese tart 2.Egg tart 3.Fruit tart 4.Coconut Tart 5.Coklat tart

4.Kelas hiasan kek kahwin-RM200 Hands on
Module- Bancuh 2 jenis buttercream utk salut kek dan utk bunga. Hias kek dr kek kosong hingga kek menjadi cantik. sebiji kek yg telah di hias akan di bawa pulang

5.Kelas hiasan kek coklat ganache-RM250 Hands on
Module-Bancuh 2 bancuhan coklat utk hias kek dan utk buat bunga. Hias kek sehingga menjadi kek coklat yg penuh dgn coklat.

6.Kelas hiasan kek steambuttercream 2 tingkat-RM250 Hands on
Module-Bancuh 2 jenis buttercream utk salut kek dan bunga. Di ajar cara steamkan cream dan cara2 salut kek dan hias kek. sebiji kek akan di bawa pulang.

KELAS PERTAMA ITA ROHAYA BAKERY DI TELUK INTAN-7.10.2012

Assalamualaikum semua....

Memang teruk betul la Ita ni, nak update blog pun malas sgt. Bukan takde masa tp mcm2 alasan bagai la di beri.( hehehe lebih pada Fb ja). Sejak balik Teluk Intan terasa sgt sunyi hidup tanpa rakan sekerja, tanpa rakan2 bakers kat Ipoh dan jarang dapat attend kelas2 masakan yg best2( jeles, jeles, jelessssssnya).

Ahad 7.10.2012 baru ni Ita buat kelas pelbagai talam part1(10 jenis kuih talam) kat sini. Seramai 7 org yg dtg utk belajar. Alhamdulillah selesai dgn jayanya.

Sebelum balik kenalah bergambar dulu ngan semua peserta. Terima kasih semua

lepas 2 hari ada yg menelefon dah dpt order. Alhamdulillah...
Bagi semua yg hadir jgn lupa selalu mencuba ja takut jadi lupa terus nanti. Ada yg dah dapat pengukus yg order tu apa lagi terus mencuba ya. Byeeee

1 comments :

wawa dhiya said...

assalammualaikum ,, akak sy nak join kelas akak boleh ?

Post a Comment