JADUAL KELAS MASAKAN DI TELUK INTAN, PERAK DI ITA ROHAYA BAKERY-012-5323552

JADUAL KELAS MASAKAN DAN HIASAN KEK DI ITA ROHAYA BAKERY TELUK INTAN

Salam semua. Ramai yg sms/inbox kat fb bertanya jadual kelas dan harga kelas di ita rohaya bakery. Ok kat sini ita senaraikan semua harga kelas yg akan ita anjurkan ya. Tarikhnya InsyaAllah ita akan bgtau kemudian.
1.Kelas aneka talam part1-RM150 Hands on
Module- 10 jenis kuih aneka talam dan 2 resepi free. 1.Talam keladi 2.Talam sekoteng 3.Talam cendol 4.Talam roti paun 5.Talam jagung 6.Talam suji 7.Talam puding marble 8.Talam gula merah 9.Talam tokyo 10.Serimuka pandan dan 2 resepi free

2.Kelas aneka talam part2-RM150 Hands on
Module- 10 jenis kuih aneka talam dan bingka dan 2 resepi free. 1.Talam ubi kayu 2.Talam sago banjar 3.Talam labu berlauk 4.Talam mak dara 5.Bingka ubi 6.Bingka labu 7.Bingka tepung beras 8.Koleh kacang 9.Kasui Nyonya 10.Serimuka pulut hitam dan 2 resepi free

3.Kelas aneka tart-RM120 Hands on
Module- 5 jenis tart 1.Cheese tart 2.Egg tart 3.Fruit tart 4.Coconut Tart 5.Coklat tart

4.Kelas hiasan kek kahwin-RM200 Hands on
Module- Bancuh 2 jenis buttercream utk salut kek dan utk bunga. Hias kek dr kek kosong hingga kek menjadi cantik. sebiji kek yg telah di hias akan di bawa pulang

5.Kelas hiasan kek coklat ganache-RM250 Hands on
Module-Bancuh 2 bancuhan coklat utk hias kek dan utk buat bunga. Hias kek sehingga menjadi kek coklat yg penuh dgn coklat.

6.Kelas hiasan kek steambuttercream 2 tingkat-RM250 Hands on
Module-Bancuh 2 jenis buttercream utk salut kek dan bunga. Di ajar cara steamkan cream dan cara2 salut kek dan hias kek. sebiji kek akan di bawa pulang.

KELAS TALAM PART1 15.5.2011

Salam semua...

Kali ni ita nak update gambar tahun lepas kelas talam part1  pada 15.5.2011. Peserta semua sekali 8 orang termasuk seorg Ustaz Rofie Wari dr Klebang Restu. Peserta lelaki yg pertama dtg ke kelas ita. Alhamdulillah ya Allah... permudahkan urusan hambamu....

Layan gambar2 kelas ....

Inilah rupa Ustaz Rofiei Wari dr Klebang Restu. Uztaz ni pandai berubat perkara mistik sebab ita pernah sekali berubat ngan dia sebab 3hari 3 malam berturut2 tak boleh tido sebab ada gangguan. Alhamdulillah dgn izin Nya semua kembali ok

Hana dan Kak Zalina dan kak Sofiah

Kak Saidah sedang masak talam. Skrg dia pun dah bukak kelas



Tunjuk cara2 nak potong kuih talam yg betul dan kemas

Semua peserta di akhir kelas

0 comments :

Post a Comment